Zašto vam je potreban websajt?

izrada web sajtova

Postoji veliki broj malih preduzeća čiji vlasnici veruju da njihov posao nema koristi od web sajta i da je to samo trošak.

Sledeći razlozi pokazuju zašto je potrebno da imate web sajt:

⇒ Pristupačnost vašim klijentima (sadašnjim i potencijalnim).
⇒ Daje kredibilitet vašem poslovanju
⇒ Marketing
⇒ Web sajt štedi novac
⇒ Štedi vaše vreme
⇒ Pristup većem tržištu

1# Pristupačnost vašim klijentima – Otvarate svoje poslovanje novim potencijalnim klijentima. Ljudi sve više koriste online pretragu (Google) kako bi pronašli ono što im treba. Omogućite Vašem biznisu da se pojavi prilikom pretrage potencijalnih kupaca.

2# Daje kredibilitet vašem poslovanju Sa profesionalnim web sajtom poboljšaćete celoupnu sliku o vašem biznisu u javnosti, i zauzvrat vaši klijenti će razviti veće poverenje u vas.

3# Marketing Web sajt i samo online prisustvo na internetu omogućavaju Vam odličan online marketing.

4# Web sajt štedi novac Ako imate mali biznis verovatno mislite da Vam profesionalni web sajt ne treba. Iako troškovi web sajta variraju, to Vam je jednokratno ulaganje, a web sajt Vam ostaje zauvek. Dok ako poredite ostale usluge oglašavanja gde morate mesečno da obnavljate Vaš oglas, sajt je veoma jeftin način da promovišete svoj posao.

5# Štedi vaše vreme Informisanje klijenata telefonom, meilom ili lično zahteva dosta vremena. Online katalogom možete im pružiti informacije o Vašim proizvodima i uslugama. Takođe informacije koje postavite na sajt su dostupne klijentima non-stop. Vi štedite na dragocenom vremenu, a vreme je novac!

6# Pristup većem tržištu Nije bitno da li pružate usluge ili prodajete proizvode, Vaš sajt će Vam postati dodatna lokacija kojoj mogu svi da pristupe u svakom momentu i informišu se o Vašem poslovanju i postanu novi klijenti. 

Vaša konkurencija je već ima web sajt! Vreme je i da Vi imate web sajt, ostanete u trci…
Pa šta čekate? Kontaktirajte nas, Mi smo više nego spremni da Vam pomognemo!

Podelite ovaj post sa vašim prijateljima!

Prijavite se na naš newsletter!